Kabeloplossingen op maat

Precisiebewerking voor TeleCom

Cable Special levert op maat gemaakte telecomkabels voor diverse toepassingen. Wij zijn gespecialiseerd in het knippen, assembleren en mogelijk coderen van coaxkabels.

Ons zorgvuldig geselecteerde materiaal zorgt voor minimale demping, uitstekende afscherming en het juiste frequentiebereik. Met geavanceerde meet- en bewerkingsapparatuur waarborgen we de kwaliteit en precisie in elke fase van het proces.

Variërende Connectoren en RJ11 Kabeloplossingen

Diversiteit en Expertise

Onze specialisatie omvat de assemblage van verschillende connectoren, waaronder IEC en F connectoren. Cable Special biedt op maat gemaakte RJ11 kabels die perfect passen bij specifieke klantbehoeften.

Met onze focus op precisie en uitgebreide ervaring in het assembleren van telecomkabels, verzekeren we betrouwbare en hoogwaardige oplossingen voor al uw telecomvereisten.

35 JAAR EXPERT IN HOOGWAARDIGE PRODUCTIE

Inhouse kabelproductie

Met meer dan 35 jaar ervaring in kabelassemblage bent u bij ons aan het juiste adres. In onze ruim opgezette productie ruimte, van meer dan 3.500 m2, werken onze productie professionals iedere dag gepassioneerd aan zeer afwisselende kabelprojecten.

Alle werkzaamheden worden handmatig uitgevoerd door onze specialisten of machinaal door een van onze moderne machines. Ultrasoon lassen is een voorbeeld van een machine die we dagelijks inzetten. Vakkundig personeel en professionele machines zijn de randvoorwaarden die wij als Cable Special scheppen voor onze kwalitatieve eindproducten.

Bel mij terug

Vraagt u zich af of wij iets voor u kunnen betekenen? Laat uw gegevens hier achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

U kunt ook vrijblijvend offerte aanvragen of een bericht achterlaten via ons contactformulier.