Optimaliseren van producten en materiaalkeuze

Ontwikkeling & Advies

Bij Cable Special bieden we niet alleen hoogwaardige kabeloplossingen, maar ook deskundig advies bij het selecteren van het juiste materiaal. We staan klaar om uw producteisen te begrijpen en waardevolle feedback te geven voor mogelijke verbeteringen.

Ons team van experts zorgt ervoor dat elk aspect van het productontwerp en de engineering optimaal aansluit op uw behoeften.

Essentiële fase in productontwikkeling

Prototyping voor optimalisatie en betrouwbaarheid

Prototyping is een cruciale fase in het ontwikkelen van producten bij Cable Special. Dit proces biedt inzicht in de beste productiemethoden, identificeert verbeterpunten en streeft naar efficiëntere en kosteneffectievere oplossingen.

Voor zowel ons als onze klanten is uitgebreid testen van het prototype essentieel. Dit waarborgt een grondige validatie en verzekert beide partijen van de kwaliteit van het eindproduct voordat het de markt betreedt.

35 JAAR EXPERT IN HOOGWAARDIGE PRODUCTIE

Inhouse kabelproductie

Met meer dan 35 jaar ervaring in kabelassemblage bent u bij ons aan het juiste adres. In onze ruim opgezette productie ruimte, van meer dan 3.500 m2, werken onze productie professionals iedere dag gepassioneerd aan zeer afwisselende kabelprojecten.

Alle werkzaamheden worden handmatig uitgevoerd door onze specialisten of machinaal door een van onze moderne machines. Ultrasoon lassen is een voorbeeld van een machine die we dagelijks inzetten. Vakkundig personeel en professionele machines zijn de randvoorwaarden die wij als Cable Special scheppen voor onze kwalitatieve eindproducten.

Bel mij terug

Vraagt u zich af of wij iets voor u kunnen betekenen? Laat uw gegevens hier achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

U kunt ook vrijblijvend offerte aanvragen of een bericht achterlaten via ons contactformulier.