Molding op maat voor extreme omstandigheden

Duurzame bescherming

Moldings spelen een cruciale rol bij het beschermen van kabels tegen extreme omstandigheden en temperaturen. Bij Cable Special begrijpen we het belang van waterdichte en stootvaste moldings, vooral wanneer producten worden blootgesteld aan diverse omgevingsfactoren.

Onze aanpak richt zich op het nauwkeurig bepalen van de vereisten voor de ideale molding, waarvoor we een specifieke mal laten maken. Met behulp van geavanceerde spuitgietmachines zorgen we voor een consistente kwaliteit, waarbij we de dosering, temperatuur en afkoeling nauwkeurig afstemmen.

Betrouwbare Moldings voor spoorwegtoepassingen

Moldings voor Europese spoorwegen

Onze producten met moldings worden veelvuldig ingezet langs de spoorwegen in Europa. Cable Special levert hoogwaardige moldings die voldoen aan strenge eisen voor betrouwbaarheid en duurzaamheid in spoorwegtoepassingen.

Dankzij onze expertise in het selecteren en produceren van de juiste moldings bieden we robuuste bescherming voor kabels, waardoor ze bestand zijn tegen de uitdagende omstandigheden en presteren onder druk langs de spoorlijnen van Europa.

35 JAAR EXPERT IN HOOGWAARDIGE PRODUCTIE

Inhouse kabelproductie

Met meer dan 35 jaar ervaring in kabelassemblage bent u bij ons aan het juiste adres. In onze ruim opgezette productie ruimte, van meer dan 3.500 m2, werken onze productie professionals iedere dag gepassioneerd aan zeer afwisselende kabelprojecten.

Alle werkzaamheden worden handmatig uitgevoerd door onze specialisten of machinaal door een van onze moderne machines. Ultrasoon lassen is een voorbeeld van een machine die we dagelijks inzetten. Vakkundig personeel en professionele machines zijn de randvoorwaarden die wij als Cable Special scheppen voor onze kwalitatieve eindproducten.

Bel mij terug

Vraagt u zich af of wij iets voor u kunnen betekenen? Laat uw gegevens hier achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

U kunt ook vrijblijvend offerte aanvragen of een bericht achterlaten via ons contactformulier.