ALLE TECHNIEKEN ONDER ÉÉN DAK​

Geen afmeting of verbinding is te gek​

Bij Cable Special maken we al ruim 35 jaar kabels op maat waarbij we rekening houden met uw wensen en specificaties. In onze ruim opgezette productie ruimte, van meer dan 3.500 m2, werken onze productie professionals iedere dag gepassioneerd aan zeer afwisselende kabelprojecten.

Alle werkzaamheden worden handmatig uitgevoerd door onze specialisten of door een van onze machines. We hebben een uitgebreid machinepark waarmee we speciale en specifieke projecten nauwkeurig en snel kunnen realiseren. 

Dit zijn de randvoorwaarden die wij als Cable Special scheppen voor onze kwalitatieve eindproducten.

Schleuniger Multistrip 9480

Efficiëntie, precisie en snelheid

Bij Cable Special geloven we in de kracht van vakmensen en geavanceerde machines. De Schleuniger Multistrip 9480 is zo’n machine die vanwege zijn ongeëvenaarde precisie en veelzijdigheid veelvuldig wordt ingezet. Deze machine excelleert in het efficiënt snijden, strippen en sorteren van diverse kabeltypes en afmetingen.

De geavanceerde mogelijkheden, zoals zelfcorrigerende technologie en snelle omschakeling, maakt deze machine onmisbaar in onze productieprocessen.

Gecombineerd met de expertise van onze professionals vormt deze machine een essentieel onderdeel van onze productie, waar kwaliteit en efficiëntie samenkomen.

Komax Delta 240

Professionele draadbewerking

De Komax Delta 240 is een essentieel onderdeel van ons kabelproductieproces vanwege zijn betrouwbaarheid. Vanwege zijn vermogen om verschillende draden met precisie te verwerken halen we met behulp van de Komax Delta 240 consistent hoogwaardige resultaten.

Door de veelzijdigheid van de Komax Delta 240 kunnen we verschillende draadtypen en afmetingen bewerken. Juist die flexibiliteit is cruciaal in ons productieproces waardoor we de consistentie in kwaliteit kunnen handhaven en versterken.

Ultrasoon lassen

Een sterke en betrouwbare verbinding

Bij Cable Special streven we naar betrouwbare op maat gemaakte kabeloplossingen. Om dit te bewerkstelligen maken we gebruik van ultrasoon lassen, een zeer efficiënte techniek. Door middel van ultrasone trillingen in combinatie met de druk die wordt uitgeoefend, ontstaat er wrijving waardoor de delen worden verhit en samengevoegd worden. 

Met onze geavanceerde ultrasone lasmachine kunnen we een breed scala aan kabelsoorten en diktes voorzien van betrouwbare en duurzame lasverbindingen waardoor we flexibel kunnen inspelen op uw specifieke behoeften en projecteisen.

35 JAAR EXPERT IN HOOGWAARDIGE PRODUCTIE

Inhouse kabelproductie

Met meer dan 35 jaar ervaring in kabelassemblage bent u bij ons aan het juiste adres. In onze ruim opgezette productie ruimte, van meer dan 3.500 m2, werken onze productie professionals iedere dag gepassioneerd aan zeer afwisselende kabelprojecten.

Alle werkzaamheden worden handmatig uitgevoerd door onze specialisten of machinaal door een van onze moderne machines. Ultrasoon lassen is een voorbeeld van een machine die we dagelijks inzetten. Vakkundig personeel en professionele machines zijn de randvoorwaarden die wij als Cable Special scheppen voor onze kwalitatieve eindproducten.

Bel mij terug

Vraagt u zich af of wij iets voor u kunnen betekenen? Laat uw gegevens hier achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

U kunt ook vrijblijvend offerte aanvragen of een bericht achterlaten via ons contactformulier.