Betrouwbaarheid voor Klimaatsystemen

Kabeloplossingen voor Klimaatbeheersing

Cable Special levert hoogwaardige netsnoeren met de gewenste connector om klimaatsystemen van de benodigde stroom te voorzien. Onze kabeloplossingen garanderen een betrouwbare stroomtoevoer, waardoor uw klimaatapparatuur optimaal functioneert.

Daarnaast voorzien we trafo’s en motoren voor klimaatsystemen van het juiste connectiemateriaal, waardoor efficiëntie en betrouwbaarheid worden gewaarborgd.

Robuuste Kabelbomen voor Warmteafgifte

Duurzame kabelbomen voor warmtedistributie

Onze kabelbomen zijn ontworpen voor toepassing in collectieve warmtedistributiesystemen, waarbij warmte wordt geleverd voor tapwater en huishoudelijke verwarmingen. Wij hebben zorgvuldig componenten geselecteerd die bestand zijn tegen extreme temperaturen, waardoor onze kabelbomen robuust en duurzaam zijn voor een betrouwbare warmteafgifte in diverse klimaatomstandigheden.

Met Cable Special bent u verzekerd van kwalitatieve kabeloplossingen voor uw klimaatbeheersingstoepassingen.

35 JAAR EXPERT IN HOOGWAARDIGE PRODUCTIE

Inhouse kabelproductie

Met meer dan 35 jaar ervaring in kabelassemblage bent u bij ons aan het juiste adres. In onze ruim opgezette productie ruimte, van meer dan 3.500 m2, werken onze productie professionals iedere dag gepassioneerd aan zeer afwisselende kabelprojecten.

Alle werkzaamheden worden handmatig uitgevoerd door onze specialisten of machinaal door een van onze moderne machines. Ultrasoon lassen is een voorbeeld van een machine die we dagelijks inzetten. Vakkundig personeel en professionele machines zijn de randvoorwaarden die wij als Cable Special scheppen voor onze kwalitatieve eindproducten.