Creatief en veelzijdig

Van sample tot eindproduct

Bij Cable Special denken we met u mee in iedere stap van het project. In de samplefase kunnen we verschillende componenten op maat laten maken of intern produceren zoals via 3D-printing en onze lasermachine waarmee het bijvoorbeeld mogelijk is om secuur kabel- en LED-ingangen te creëren.

Onze veelzijdige aanpak stelt ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden voor diverse behoeften in verschillende projecten.

Wilt u meer weten of een projectaanvraag doen?

Betrouwbare bewerkingen

Waterafstotende afwerking op maat

Bij Cable Special gaat onze expertise verder dan alleen kabelbewerking. Voor veel projecten is een waterdichte afwerking essentieel. Wij bieden oplossingen met behulp van 2-componenten polyurethaan.

Met onze geavanceerde mixmachine zorgen we voor een perfecte combinatie van deze twee vloeistoffen. Dit mengsel wordt zorgvuldig gegoten over de kwetsbare componenten van het product. Na uitharding vormt het een solide eenheid die vocht en water buitenhoudt.

35 JAAR EXPERT IN HOOGWAARDIGE PRODUCTIE

Inhouse kabelproductie

Met meer dan 35 jaar ervaring in kabelassemblage bent u bij ons aan het juiste adres. In onze ruim opgezette productie ruimte, van meer dan 3.500 m2, werken onze productie professionals iedere dag gepassioneerd aan zeer afwisselende kabelprojecten.

Alle werkzaamheden worden handmatig uitgevoerd door onze specialisten of machinaal door een van onze moderne machines. Ultrasoon lassen is een voorbeeld van een machine die we dagelijks inzetten. Vakkundig personeel en professionele machines zijn de randvoorwaarden die wij als Cable Special scheppen voor onze kwalitatieve eindproducten.

Bel mij terug

Vraagt u zich af of wij iets voor u kunnen betekenen? Laat uw gegevens hier achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

U kunt ook vrijblijvend offerte aanvragen of een bericht achterlaten via ons contactformulier.