Voldoen aan de allerhoogste normen

Hoogwaardige oplossingen voor maritieme toepassingen

In de wereld van de marine en scheepvaart is kwaliteit een absolute vereiste. Bij Cable Special begrijpen we de discretie en het belang van hoogwaardige oplossingen voor deze veeleisende omgeving.

Met uitgebreide ervaring in fijn solderen, inclusief expertise met Lemo pluggen, leveren we op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de hoogste normen van betrouwbaarheid en duurzaamheid voor maritieme toepassingen.

Waterdichte Connectoren en Speciaalkabels

Betrouwbare waterdichte oplossingen

Onze expertise omvat het leveren van waterdichte connectoren en speciaalkabels die specifiek zijn ontworpen om te voldoen aan de uitdagingen van de scheepvaart. Cable Special staat garant voor betrouwbare, waterdichte oplossingen die de ontberingen van maritieme omgevingen doorstaan.

Wij begrijpen de vereisten van de maritieme industrie en zijn toegewijd aan het leveren van op maat gemaakte producten die bestand zijn tegen zelfs de meest veeleisende omstandigheden op zee.

35 JAAR EXPERT IN HOOGWAARDIGE PRODUCTIE

Inhouse kabelproductie

Met meer dan 35 jaar ervaring in kabelassemblage bent u bij ons aan het juiste adres. In onze ruim opgezette productie ruimte, van meer dan 3.500 m2, werken onze productie professionals iedere dag gepassioneerd aan zeer afwisselende kabelprojecten.

Alle werkzaamheden worden handmatig uitgevoerd door onze specialisten of machinaal door een van onze moderne machines. Ultrasoon lassen is een voorbeeld van een machine die we dagelijks inzetten. Vakkundig personeel en professionele machines zijn de randvoorwaarden die wij als Cable Special scheppen voor onze kwalitatieve eindproducten.

Bel mij terug

Vraagt u zich af of wij iets voor u kunnen betekenen? Laat uw gegevens hier achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

U kunt ook vrijblijvend offerte aanvragen of een bericht achterlaten via ons contactformulier.