MAATWERK VAN HOOGWAARDIGE KWALITEIT​

Kabelproductie op maat voor voertuigen​

Bij Cable Special zijn we gespecialiseerd in het vervaardigen van kabelbomen voor voertuigen, ongeacht de complexiteit ervan. Of het nu gaat om een uitgebreide, multifunctionele kabelboom of een eenvoudige bedrading, wij leveren op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de specifieke eisen van uw project.

Onze expertise stelt ons in staat om flexibel te werken en zowel kleine als grote aantallen met dezelfde toewijding te produceren. Met een combinatie van vakmanschap en toewijding aan kwaliteit streven we ernaar om uw project naar nieuwe hoogten te tillen.

Zorgvuldig en efficiënt

Kwalitatieve kabelboomassemblage

Wij streven naar kwaliteit in elk aspect van onze productie. Ons toegewijde team zorgt voor een zorgvuldige en nauwgezette assemblage van kabelbomen, met de nadruk op duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Bij Cable Special gaan we verder dan alleen produceren: we denken mee in het verbeteren en construeren van kabelbomen. Onze focus op innovatie en verbetering garandeert niet alleen hoogwaardige producten, maar ook oplossingen die voldoen aan de evoluerende behoeften van de automotive-industrie.

35 JAAR EXPERT IN HOOGWAARDIGE PRODUCTIE

Inhouse kabelproductie

Met meer dan 35 jaar ervaring in kabelassemblage bent u bij ons aan het juiste adres. In onze ruim opgezette productie ruimte, van meer dan 3.500 m2, werken onze productie professionals iedere dag gepassioneerd aan zeer afwisselende kabelprojecten.

Alle werkzaamheden worden handmatig uitgevoerd door onze specialisten of machinaal door een van onze moderne machines. Ultrasoon lassen is een voorbeeld van een machine die we dagelijks inzetten. Vakkundig personeel en professionele machines zijn de randvoorwaarden die wij als Cable Special scheppen voor onze kwalitatieve eindproducten.

Bel mij terug

Vraagt u zich af of wij iets voor u kunnen betekenen? Laat uw gegevens hier achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

U kunt ook vrijblijvend offerte aanvragen of een bericht achterlaten via ons contactformulier.