HOOGWAARDIGE verbindingen

Connectiviteitskabels voor een IoT

Cable Special biedt een breed assortiment kabels voor Internet of Things (IoT)-toepassingen. Wij leveren hoogwaardige CAT6 (U/UTP, S/FTP) en CAT5e (U/UTP, FTP) kabels, beschikbaar op haspel of als complete patchkabel.

Onze kabeloplossingen zijn ontworpen om te voldoen aan de groeiende eisen van IoT-netwerken, waardoor naadloze en betrouwbare verbindingen mogelijk zijn voor een breed scala aan toepassingen.

Complete oplossingen

Geavanceerde connectiviteitsopties

Bij Cable Special streven we naar complete connectiviteitsoplossingen voor IoT. Naast hoogwaardige kabels bieden we ook Ethernet Network Adapter Dongles, zoals de Startech USB2100, om connectiviteit te verbeteren en te zorgen voor soepele en efficiënte netwerkprestaties.

Onze focus op geavanceerde connectiviteitsopties maakt ons uw partner voor het creëren van sterke en betrouwbare IoT-infrastructuren.

35 JAAR EXPERT IN HOOGWAARDIGE PRODUCTIE

Inhouse kabelproductie

Met meer dan 35 jaar ervaring in kabelassemblage bent u bij ons aan het juiste adres. In onze ruim opgezette productie ruimte, van meer dan 3.500 m2, werken onze productie professionals iedere dag gepassioneerd aan zeer afwisselende kabelprojecten.

Alle werkzaamheden worden handmatig uitgevoerd door onze specialisten of machinaal door een van onze moderne machines. Ultrasoon lassen is een voorbeeld van een machine die we dagelijks inzetten. Vakkundig personeel en professionele machines zijn de randvoorwaarden die wij als Cable Special scheppen voor onze kwalitatieve eindproducten.

Bel mij terug

Vraagt u zich af of wij iets voor u kunnen betekenen? Laat uw gegevens hier achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

U kunt ook vrijblijvend offerte aanvragen of een bericht achterlaten via ons contactformulier.