35 JAAR EXPERT IN HOOGWAARDIGE KABELPRODUCTIE

Wie is Cable Special?

Sinds de oprichting in 1985 staat Cable Special al 35 jaar synoniem voor hoogwaardige kabelproductie en kabelassemblage. In onze ruim opgezette productieruimte van meer dan 3.500 m² combineren we menselijke expertise met ons geavanceerde machinepark.

Als hecht familiebedrijf¬†zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige kabeloplossingen die aan de meest veeleisende industri√ęle normen voldoen!

Onze aanpak is simpel

Geen afmeting of verbinding is te gek

Waar het specialisme bij een ander stopt, gaan wij verder. Bij Cable Special zijn we gepassioneerd en gedreven. Onze aanpak omvat een harmonieus samenspel tussen menselijke expertise en geavanceerde machinale productie. 

Met een team van gepassioneerde productiespecialisten en moderne productietechnieken streven we ernaar om de verwachtingen te overtreffen met maatwerkoplossingen die voldoen aan uw specifieke behoeften.

Op deze manier waarborgen we snelheid en effici√ęntie, waardoor we kunnen¬†blijven innoveren in een snel veranderend landschap.¬†Kortom: als het om kabels gaat, is geen verzoek te uitdagend.

Alle technieken onder één dak

Meer dan alleen kabels

Bij Cable Special geloven we in onze voortdurende toewijding aan vakmanschap en innovatie. Onze productieruimte is uitgerust met state-of-the-art machines die ons in staat stellen om flexibel te blijven en snel te reageren op de unieke eisen van onze klanten. 

Van concept tot volledige realisatie, streven we ernaar om elk project met zorg en aandacht te behandelen.

Trots op onze geschiedenis, kijken we met opwinding uit naar de toekomst, waar we blijven streven naar nieuwe hoogten in kabelproductie.

De koffie staat klaar

U bent van harte welkom

Zoekt u een kabeloplossing op maat? Dan nodigen wij u graag uit voor een informeel en vrijblijvend gesprek waarin we deze uitdagingen bespreken en waar u tegenaan loopt kunnen bespreken

Tijdens uw bezoek kan het zomaar zijn dat u onze kantoorhond Cees ontmoet, die met haar vrolijke aanwezigheid de sfeer altijd omhoog krikt.