BESTAND TEGEN DE ELEMENTEN

Industriële Bedrading & Kabeloplossingen

Bij Cable Special streven we ernaar om uw industriële projecten te ondersteunen met advies en op maat gemaakte oplossingen. Ons team zet zich in voor een zorgvuldige selectie van componenten die afgestemd zijn op de blootstelling aan verschillende omgevingsfactoren. Wij begrijpen de noodzaak van betrouwbaarheid en duurzaamheid in industriële omgevingen.

Of het nu gaat om het bedraden van applicaties, het samenstellen van kabelbomen of het produceren van aangepaste draadconstructies, wij bieden advies en oplossingen die perfect passen bij uw behoeften.

Efficiënte productieplanning

Zorgvuldige selectie van componenten

We begrijpen de unieke vereisten waaraan uw elektronica moet voldoen en zijn er om samen met u te brainstormen over de ideale specificaties. Daarnaast staan wij bekend om onze strakke planning, uitstekende leveringsvoorwaarden en snelle productie, waardoor uw projecten tijdig en met precisie worden afgerond.

Bij Cable Special krijgt u niet alleen hoogwaardige bedrading en kabeloplossingen, maar ook een partner die meedenkt en efficiëntie hoog in het vaandel heeft staan.

35 JAAR EXPERT IN HOOGWAARDIGE PRODUCTIE

Inhouse kabelproductie

Met meer dan 35 jaar ervaring in kabelassemblage bent u bij ons aan het juiste adres. In onze ruim opgezette productie ruimte, van meer dan 3.500 m2, werken onze productie professionals iedere dag gepassioneerd aan zeer afwisselende kabelprojecten.

Alle werkzaamheden worden handmatig uitgevoerd door onze specialisten of machinaal door een van onze moderne machines. Ultrasoon lassen is een voorbeeld van een machine die we dagelijks inzetten. Vakkundig personeel en professionele machines zijn de randvoorwaarden die wij als Cable Special scheppen voor onze kwalitatieve eindproducten.

Bel mij terug

Vraagt u zich af of wij iets voor u kunnen betekenen? Laat uw gegevens hier achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

U kunt ook vrijblijvend offerte aanvragen of een bericht achterlaten via ons contactformulier.