Geen afmeting of verbinding is te gek​

Uw expert in solarkabels

Cable Special is gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige kabels voor de solar- en energiemarkt. Onze semiautomatische productiemethode waarborgt betrouwbare verbindingen die voldoen aan de hoogste standaarden.

Wij leveren snel, zelfs bij grote aantallen, en bieden complete zonneparkoplossingen met solarkabels voorzien van MC4 & MC4-EVO2 connectoren.

Daarnaast bieden we coderingsmogelijkheden met laminaat labels of krimpkousen met UV-bescherming voor duurzaamheid en traceerbaarheid.

Focus op precisie en kwaliteit

Perfect aangedraaide wartels

Onze speciale machine garandeert dat wartels altijd op het juiste aandraaimoment worden vastgedraaid, wat essentieel is voor de betrouwbaarheid van uw zonne-energiesystemen. Bovendien leveren we hoogwaardige accessoires, zoals die van Stäubli, om uw solarinstallaties te ondersteunen.

Waar het specialisme bij een ander stopt, gaan wij verder. Cable Special maakt alles op klantenspecificatie en houdt rekening met uw wensen. Met onze focus op precisie en betrouwbaarheid zijn wij uw partner voor hoogwaardige kabels en accessoires binnen de solar- en energie-industrie.

35 JAAR EXPERT IN HOOGWAARDIGE PRODUCTIE

Inhouse kabelproductie

Met meer dan 35 jaar ervaring in kabelassemblage bent u bij ons aan het juiste adres. In onze ruim opgezette productie ruimte, van meer dan 3.500 m2, werken onze productie professionals iedere dag gepassioneerd aan zeer afwisselende kabelprojecten.

Alle werkzaamheden worden handmatig uitgevoerd door onze specialisten of machinaal door een van onze moderne machines. Ultrasoon lassen is een voorbeeld van een machine die we dagelijks inzetten. Vakkundig personeel en professionele machines zijn de randvoorwaarden die wij als Cable Special scheppen voor onze kwalitatieve eindproducten.

Bel mij terug

Vraagt u zich af of wij iets voor u kunnen betekenen? Laat uw gegevens hier achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

U kunt ook vrijblijvend offerte aanvragen of een bericht achterlaten via ons contactformulier.