Kabels op maat

Bij Cable Special maken we al ruim 35 jaar kabels op maat waarbij we rekening houden met uw wensen en specificaties.

In onze ruim opgezette productie ruimte, van meer dan 3.500 m2, werken onze productie professionals iedere dag gepassioneerd aan zeer afwisselende kabelprojecten.

Kabelassemblage

Wij streven naar op maat gemaakte kabeloplossingen waarbij we een breed scala aan kabelsoorten en diktes voorzien van nauwkeurige, duurzame verbindingen.

Onze capaciteit en flexibiliteit stellen ons in staat om zowel grote als kleine projecten aan te nemen, waarbij we streven naar ongeëvenaarde kwaliteit en optimale levertijden.

Kabelbomen

Van eenvoudige grove kabels tot complexe fijne kabelbomen, wij bieden het totaalpakket op het gebied van op maat gemaakte oplossingen aan.

Bij Cable Special zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige kabelboom assemblages, ongeacht de omvang van het project.

Special Projects

Onze expertise gaat verder dan alleen kabelbewerking waarbij onze veelzijdige aanpak ons in staat stelt om op maat gemaakte oplossingen te bieden voor diverse behoeften in verschillende projecten.

Voor sommige projecten is bijvoorbeeld een waterdichte afwerking essentieel. Een expertise waarbij we gebruik maken van van 2-componenten polyurethaan.

Engineering

Naast hoogwaardige kabeloplossingen bieden we ook deskundig advies bij het selecteren van bijvoorbeeld het juiste materiaal. Op basis van de product eisen geven we waardevolle feedback voor mogelijke verbeteringen.

Ons team van experts zorgt ervoor dat elk aspect van het productontwerp en de engineering optimaal aansluit op uw behoeften.

Moulded parts

Moldings spelen een cruciale rol bij het beschermen van kabels tegen extreme omstandigheden en temperaturen.

Bij Cable Special begrijpen we het belang van waterdichte en stootvaste moldings, vooral wanneer producten worden blootgesteld aan diverse omgevingsfactoren.

Bel mij terug

Vraagt u zich af of wij iets voor u kunnen betekenen? Laat uw gegevens hier achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

U kunt ook vrijblijvend offerte aanvragen of een bericht achterlaten via ons contactformulier.