flexibiliteit & snelheid in elk project

Expert in kabelassemblage

Bij Cable Special zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige kabelboom assemblages, ongeacht de omvang van het project. Onze capaciteit en flexibiliteit stellen ons in staat om zowel grote als kleine projecten aan te nemen, waarbij we streven naar ongeëvenaarde kwaliteit en optimale levertijden.

Van eenvoudige grove kabels tot complexe fijne kabelbomen, wij bieden het totaalpakket op het gebied van op maat gemaakte oplossingen aan.

Betrouwbaar & efficiënt

Geen afmeting of verbinding is te gek

In onze productieruimte beschikken we over een uitgebreid machinepark en gemotiveerd team van specialisten dat is afgestemd op de verwerking van grote productievolumes.

Met deze geavanceerde technologieën en ons vakmanschap streven we naar het leveren van kabelboom assemblages van topkwaliteit.

Bij Cable Special zetten we ons in voor precisie, veelzijdigheid en betrouwbaarheid in elk project dat we aannemen. Laat de kabelboom de betrouwbare fundering zijn van een uw applicatie!

35 JAAR EXPERT IN HOOGWAARDIGE PRODUCTIE

Inhouse kabelproductie

Met meer dan 35 jaar ervaring in kabelassemblage bent u bij ons aan het juiste adres. In onze ruim opgezette productie ruimte, van meer dan 3.500 m2, werken onze productie professionals iedere dag gepassioneerd aan zeer afwisselende kabelprojecten.

Alle werkzaamheden worden handmatig uitgevoerd door onze specialisten of machinaal door een van onze moderne machines. Ultrasoon lassen is een voorbeeld van een machine die we dagelijks inzetten. Vakkundig personeel en professionele machines zijn de randvoorwaarden die wij als Cable Special scheppen voor onze kwalitatieve eindproducten.

Bel mij terug

Vraagt u zich af of wij iets voor u kunnen betekenen? Laat uw gegevens hier achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

U kunt ook vrijblijvend offerte aanvragen of een bericht achterlaten via ons contactformulier.