Toegewijd aan kwaliteit

Bekabeling voor LED-verlichting

De LED-verlichtingscategorie is de snelst groeiende markt binnen Cable Special. De juiste kabelselectie vormt de kern van elke hoogwaardige LED-oplossing. Daarom produceren we een scala aan UL-gecertificeerde draden met componenten van vooraanstaande merken zoals JST, Molex, TE Connectivity en meer.

Onze expertise strekt zich uit tot het vervaardigen van hittebestendige en flexibele siliconen kabels (SIHF) met de vereiste connecties, naast het deskundig bedraden van koppelboxen voor LED-armaturen.

Professioneel en betrouwbaar

Optimaliseren voor het beste resultaat

Ons productieproces, zorgvuldig georganiseerd en gericht op efficiëntie, levert niet alleen hoogwaardige LED-oplossingen op maar ook producten die aan uw precieze specificaties voldoen.

Bij Cable Special streven we naar perfectie in de LED-verlichtingsindustrie. We bieden betrouwbare ondersteuning voor uw projecten met een focus op precisie, betrouwbaarheid en een voortdurende zoektocht naar verbetering.

35 JAAR EXPERT IN HOOGWAARDIGE PRODUCTIE

Inhouse kabelproductie

Met meer dan 35 jaar ervaring in kabelassemblage bent u bij ons aan het juiste adres. In onze ruim opgezette productie ruimte, van meer dan 3.500 m2, werken onze productie professionals iedere dag gepassioneerd aan zeer afwisselende kabelprojecten.

Alle werkzaamheden worden handmatig uitgevoerd door onze specialisten of machinaal door een van onze moderne machines. Ultrasoon lassen is een voorbeeld van een machine die we dagelijks inzetten. Vakkundig personeel en professionele machines zijn de randvoorwaarden die wij als Cable Special scheppen voor onze kwalitatieve eindproducten.

Bel mij terug

Vraagt u zich af of wij iets voor u kunnen betekenen? Laat uw gegevens hier achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

U kunt ook vrijblijvend offerte aanvragen of een bericht achterlaten via ons contactformulier.