MAATWERK KABELBOMEN

Kabelboom assemblage op maat

Cable Special excelleert in de productie van kabelbomen, waarbij onze capaciteit en flexibiliteit het mogelijk maken om projecten van elke omvang aan te nemen. Of het nu gaat om een eenvoudige op maat gemaakte kabelboom of een complexe configuratie, wij bieden het totaalpakket aan op maat gemaakte oplossingen.

Onze toewijding aan kwaliteit, gebruik van de modernste machines, snelle levertijden en service maakt ons uw betrouwbare partner voor diverse kabelbehoeften en projecten.

MEER DAN KABELBOMEN

Flexibele oplossingen voor elk project

Bij Cable Special gaan we verder dan alleen kabelbomen. Naast het leveren van hoogwaardige kabelbomen op maat bieden we een breed scala aan ondersteunende diensten, waaronder kabels op maat, kabelassemblage, moulded parts en special projects.

Naast de diversiteit aan diensten bieden we ook de mogelijkheid voor voorraadbeheer, perfect voor afroeporders.

35 JAAR EXPERT IN HOOGWAARDIGE PRODUCTIE

Inhouse kabelproductie

Met meer dan 35 jaar ervaring in kabelassemblage bent u bij ons aan het juiste adres. In onze ruim opgezette productie ruimte, van meer dan 3.500 m2, werken onze productie professionals iedere dag gepassioneerd aan zeer afwisselende kabelprojecten.

Alle werkzaamheden worden handmatig uitgevoerd door onze specialisten of machinaal door een van onze moderne machines. Ultrasoon lassen is een voorbeeld van een machine die we dagelijks inzetten. Vakkundig personeel en professionele machines zijn de randvoorwaarden die wij als Cable Special scheppen voor onze kwalitatieve eindproducten.

Bel mij terug

Vraagt u zich af of wij iets voor u kunnen betekenen? Laat uw gegevens hier achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

U kunt ook vrijblijvend offerte aanvragen of een bericht achterlaten via ons contactformulier.